Til slutt, har NFTs til og med noe? Linkin Park rapper blir med kjendis NFT mani

Rap-rock-ikonet Mike Shinoda er bare det siste i en rekke kjendiser som leker med NFT-teknologi

Mike Shinoda, musikeren og medstifteren av rap-rockbandet Linkin Park, lanserte i går kveld en auksjon på „Zora“, et ikke-fungible token (NFT) -klipp fra en kommende sang. Ved å gjøre dette slutter Shinoda seg til en stadig voksende mengde kjendiser og påvirkere som dypper tærne i NFT-teknologien – og bringer sine betydelige fanbaser med på turen.

Sent i går kveld avslørte Shinoda fallet med en kort Tweet:

I en oppfølgingstråd Shinoda beskrevet auksjonen som en “eksperiment”, og så ut til å bli imponert med verdien proposition av bevislig knapphet og eierskap:

“Her er den sprø tingen. Selv om jeg laster opp den fullstendige versjonen av den inneholdte sangen til DSP-er over hele verden (som jeg fremdeles kan gjøre), ville jeg aldri komme i nærheten av $ 10 000, etter gebyrer fra DSP-er, etiketter, markedsføring osv., ”Skrev han.

Han avsluttet tråden med en lenke til en “nybegynnerguide” -forklarer på NFT-er, og inviterte tilhengerne sine til å lære mer.

Flere kjendiser enn en sladder mag

Shinoda er ikke den eneste kjendisen som har lekt med NFT-er.

I går ga YouTuber Logan Paul ut et sett med 44 NFT-er utformet som pokemon-kort for å promotere sin kommende kjendisboksekamp. På samme måte ga milliardærinvestor Mark Cuban ut noen halvhjertede animasjoner på Rarible, og i dag lanserer et nytt sett der kjøpere kan be om personlige videoer fra Shark Tank-verten.

Grunnlegger av Polyient-spill Craig Russo sier at kjendisaktiviteten er et uunngåelig biprodukt av et vilt oksemarked som overgår NFT-rommet, men også en naturlig produktmarkedstilpasning som bedre knytter kjente individer til deres lokalsamfunn:

„Etter en relativt langsom periode de siste månedene, blir NFT-markedet igjen oppvarmet,“ sa Russo. ”Gitt at de nåværende brukssakene for NFT-er er tilgjengelige og veldig sosiale, begynner vi å se en tilstrømning av vanlig interesse. Dette har til slutt resultert i at noen få kjente kjendiser kom inn i rommet. „

Bemerkelsesverdige kjendiser … og noen få mindre enn bemerkelsesverdige også. Å runde ut de store navnene som prøver å pantsette noen tokens, er et hit-rart Soulja Boy, som har solgt samleobjekter på Rarible den siste uken. Han har for tiden 30 ETH-verdier av animasjoner til salgs, og eksperimenterer med andre ikke-blockchain innholdsplattformer, etter å ha nylig opprettet en OnlyFans-konto.